кадър Нова телевизия Редактор: Тийнейджърите се затвориха в пандемията, откзават да споделят,

...
кадър Нова телевизия Редактор: Тийнейджърите се затвориха в пандемията, откзават да споделят,
Коментари Харесай

Сандра Петрова: Тийнейджърите се затвориха в пандемията, откзават да споделят

кадър Нова телевизия 

Редактор: 

Тийнейджърите се затвориха в пандемията, откзават да споделят, това сподели Сандра Петрова в предаването „ Пресечна точка ” по Нова телевизия. Артистката показа усещанията си от менторска стратегия с младежи, в която взе участие и която е посочила, че общуването с тях за по-възрастното потомство става все по-трудно.

Според Сандра Петрова не сме се справили добре с пандемията не като държавни ограничения, а като общественост. Нейното усещане е, че младежите са доста обезпокоени за родителите си, а родителите не могат да им извърнат внимание и да ги успокоят, тъй като също са обезпокоени. Тя сподели също, че може би за по-възрастните е по-добре да вземат образец за справяне със обстановката от по-младите. Според Петрова е допустимо обаче да останат и нездравословни привички в младото потомство и след пандемията, тъй като те са се научили по какъв начин да мамаят при онлайн образованието и да нарушават разпоредбите като протест против рестриктивните мерки, които постанова системата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР